Asiantuntijat tukenasi

Team TimeOut -verkostoon kuuluu eri alojen asiantuntijoita, joiden osaaminen on käytössäsi.

Lasse Norrgård

Team TimeOutin henkilöstötuottavuuspalveluista vastaa Lasse Norrgård, jonka valmennettaviin kuuluu urheilijoita, yrittäjiä ja yritysjohtajia. Hän työskentelee kokonaisten organisaatioiden kanssa sekä valmentaa asiakkaita kaikkialta Suomesta.

Lisäksi Lasse tekee läheistä yhteistyötä maan merkittävimpien yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Valmennettavan titteli tai ammatti eivät ole Lasselle ratkaisevia asioita – tärkeämpää on se, että ihmisellä on halu kehittyä.

Hanna Markuksela

Hanna Markuksela on tuhansien asiakkaiden ja usean tutkinnon hioma psykologi, psykoterapeutti ja ravintovalmentaja.

Vuonna 2021 Hannalta on ilmestynyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin johdattava käsikirja "Suorituskyvyn salaisuus". Hanna tuo vankkaa sisältöä, lämpöä ja inhimillisyyttä hyvinvoinnin huoltamiseen.

Uusimman tutkimustiedon ja käytännön keinojen avulla Hanna auttaa yrityksiä ja yksilöitä hiomaan suorituskykyä ja palautumista huippuunsa - yksilölliset ominaisuudet ja elämäntilanteet huomioimalla.

Linkit kirjan esittelyihin:

Tammi

Issuu

Kuva: Hanne Manelius

Jarno Dahl

Team TimeOutin rekrytointipalveluista vastaa Jarno Dahl, joka on työskennellyt myynnin ja johtamisen parissa aina nuoruusvuosiltaan lähtien.

Rekrytointipalveluiden kehittämisen taustalla Jarnolla on yli 10 000 haastattelun kokemus.

Emine Karakan

Team TimeOutin kumppanina toimiva Emine Karakan on sosiaalipsykologi (YTM), joka on rakentanut uransa julkissektorin eri hierarkian tasoilla aina asiakasohjauksesta johtavaan työhön.

Emine peräänkuuluttaa työyhteisöissä avointa työilmapiiriä, johon kuuluu välitön vuorovaikutus ja rakentavan kannustava palautekulttuuri. Työntekijät ovat tuntevia ja kokevia yksilöitä, joihin vaikuttaa myös työn ulkopuolinen elämä. Emine kannustaakin tutustumaan työyhteisön jäseniin hieman pintaa syvemmälle, jolloin työkaverin toimintaa tulkittaessa vältytään väärinymmärryksiltä ja tilanteiden eskaloitumiselta.

Emine on avoin omista kokemuksistaan työelämässä – niin onnistumisistaan kuin vastoinkäymisistään. Emine uskoo, että jokaisen on mahdollista kasvaa ihmisenä sekä oppia ja oivaltaa uusia asioita, ja siten kehittää omaa toimintaansa.Team TimeOut Oy Ab

 

Y-tunnus: 3019500-5

Ota yhteyttä

 

Jarno Dahl 

040 182 9228

jarno@teamtimeout.fi 

 

Ta kontakt

 

Lasse Norrgård

044 550 8503

lasse@teamtimeout.fi 

Laskutustiedot

 

Verkkolaskuosoite

003730195005               

Verkkolaskuoperaattori

003708599126 (OpenText)

Osoite kirjepostille:

Allintie 5, 65320 Vaasa

Seuraa meitä