Sakkunniga vid din sida

Team TimeOut-nätverket inkluderar sakkunniga från olika områden, vars kunnande står till ditt förfogande.

Lasse Norrgård

Lasse Norrgård ansvarar för Team TimeOuts produktivitetstjänster. Han coachar tränare, idrottare, entreprenörer och företragsledare. Han arbetar även med hela organisationer och coachar kunder från hela Finland.

Dessutom har Lasse ett nära samarbete med landets viktigaste universitet och yrkeshögskolor. Varken titel eller yrke är avgörande för Lasse, det som är viktigare är att personen har en vilja att utvecklas.

Hanna Markuksela

Hanna Markuksela är psykologen, psykoterapeuten och kostcoachen vars specialkunnande finslipats genom flera examina och tusentals kundåtaganden.

År 2021 gav Hanna ut handboken, "Suorituskyvyn salaisuus”, som ger vägledning till ett omfattande välbefinnande. Hanna tillför värme, medmänsklighet och gediget innehåll som stöder välmående.

Med hjälp av den senaste senaste know-hown inom forskning och praktiska metoder hjälper Hanna företag och enskilda individer att förbättra sin prestation och återhämtning till bästa möjliga nivå – dock alltid genom att ta hänsyn till individuella egenskaper och livssituationer.

Länkar till bokintroduktioner (på finska)

Tammi

Issuu

Bild: Hanne Manelius

Jarno Dahl

Jarno Dahl ansvarar för Team TimeOuts försäljning och rekryteringstjänster. Han har varit engagerad inom försäljning och ledarskap i många år.

Som grund för rekryteringstjänsterna har Jarno erfarenhet av mer än 10 000 arbetsintervjuer.

Emine Karakan

Team TimeOuts samarbetspartner Emine Karakan är en socialpsykolog (MSc) som har byggt sin karriär inom olika hierarkiska nivåer inom den offentliga sektorn, från kundstyrning till ledande arbete.

Emine efterlyser en öppen arbetsatmosfär i arbetsgemenskaper, som inkluderar omedelbar interaktion och en konstruktivt uppmuntrande feedbackkultur. Medarbetare är känsliga och upplevande individer som också påverkas av livet utanför arbetet. Emine uppmuntrar till att lära känna medlemmarna i arbetsgemenskapen lite djupare än endast på ytan, så att missförstånd och eskalering av situationer undviks vid tidig tolkning av en medarbetares agerande.

Emine är öppen med sina egna erfarenheter i arbetslivet – både sina framgångar och sina motgångar. Emine tror att det är möjligt för alla att växa som människa, lära sig och förverkliga nya saker och på så sätt utveckla sin egen verksamhet.Team TimeOut Oy Ab

FO-nummer: 3019500-5

Ta kontakt

Jarno Dahl

040 182 9228

jarno@teamtimeout.fi

Ta kontakt

Lasse Norrgård

044 550 8503

lasse@teamtimeout.fi

Faktureringsuppgifter

 

Adress för e-faktura

003730195005

e-faktura operatör

003708599126 (OpenText)

Adress för brevpost:

Alfågelvägen 5, 65320 Vaasa

Följ oss