TimeOut Rekry360

TimeOut Rekry360 tuo parhaat asiantuntijat taloon

TimeOut Rekry360 ei ole mikä tahansa rekrytointipalvelu. Olemme kehittäneet tuloksekkaan rekrytointiprosessin, joka pohjautuu vahvaan asiantuntijakokemukseen ja valmentavaan otteeseen. TimeOut Rekry360 varmistaa yrityksesi kestävän tuottavuuden henkilöstön näkökulmasta.

Rekrytointipalvelumme ottaa huomioon kokonaisvaltaisesti sekä työnantajan että työnhakijan. Prosessi etenee pakottamatta, ja sen lähtökohtana on aina ihminen. Tarvittaessa rekrytointi joustaa tilanteen mukaan, mutta perusperiaatteet luovat sille menestyksekkään pohjan.

TimeOut Rekry360 soveltuu parhaiten vaativiin rekrytointeihin eli asiantuntija-, työnjohto- ja johtoryhmärooleihin. Suosittelemme rekrytointiprosessia etenkin kasvuhakuisille yrityksille, jotka haluavat kehittyä jatkuvasti ja pitävät henkilöstöään arvokkaana voimavarana.

 

10 syytä valita TimeOut Rekry360

Miten TimeOut Rekry360 eroaa muista markkinoilla olevista rekrytointipalveluista? Rekryprosessimme on ennen kaikkea

1 läpinäkyvä

Saat tietää tarkasti, miten rekryprosessi etenee ja millaisia kandidaatteja kontaktoimme. Annamme sinulle riittävän paljon potentiaalisia ehdokkaita, joiden joukosta saat valita vapaasti parhaiten sopivan osaajan. Pidämme myös kandidaatit ajan tasalla prosessin edetessä.

2 avoin

Voit luottaa siihen, että keskustelemme avoimesti rekrytointiprosessin vaiheista. Emme panttaa tietoa. Mielestämme hyvä tiedonkulku ja rehellinen keskusteluyhteys ovat avainasemassa rekrytoinnissa. Avoimuus takaa sen, ettei epämieluisia yllätyksiä ilmene matkan varrella.

3 nousujohteinen

Yllätyt positiivisesti rekrytointiprosessin sujumisesta. Pyrimme siihen, että haastatteluvaiheessa sekä työnantaja että työnhakija saavat mieluisan kokemuksen toisistaan. Tavoitteemme on, että rekryprosessi huipentuu loppua kohti ja täydellinen match löytyy.

4 sparraava

Rekrytointiprosessi on paljon muutakin kuin uuden tekijän palkkaamista. Sparraamme sinua prosessin eri vaiheissa. Valmennustaustamme takia keskustelemme luottamuksellisesti ja sukellamme syvälle yritykseesi, koska rekrytointi ei perustu vain hyvään tuuriin.

5 kehittävä

Voit antaa meille koko ajan palautetta. Sen avulla parannamme ja syvennämme yhteistyötä entisestään. Vaikka tietynlainen rekrytointimalli toimisi jo, ketteränä yrityksenä kehitämme prosessia jatkuvasti. Näin voimme tehdä asiat entistä paremmin.

6 sitouttava

Sitoudut rekrytointiprosessiin aidosti, mikä takaa parhaan lopputuloksen. Myös me paneudumme jokaiseen rekrytointiin 100-prosenttisesti ja lähdemme liikkeelle aina puhtaalta pöydältä. Samanlainen arvomaailma sitouttaa sinut ja meidät yhteiseen projektiin.

7 haastava

Haastamme sinua sopivasti ja uskallamme esittää rehellisiä kysymyksiä. Saat ulkopuolisen puolueettoman näkemyksen siitä, millaisten osaajien avulla yrityksesi potentiaali saadaan hyödynnettyä. Rohkaisemme ajattelemaan laatikon ulkopuolelta.

8 vakuuttava

Pääset mukaan kattavaan rekrytointiprosessiin, joka menee kerrasta maaliin. Tavoitteemme on löytää osaajia, jotka haluat palkata saman tien. Varmistamme myös jälkikäteen, että olette uuden työntekijän kanssa samalla sivulla. Autamme tekemään korjausliikkeitä tarvittaessa.

9 yrittäjämäinen

Joustavana yrityksenä ymmärrämme erilaisten yritysten tarpeita. Pidämme jokaista projektia ykkössijalla. Meillä on vastuu saada aikaan tuloksia, jotka miellyttävät sinua. Onnistuminen on kiinni siitä, että syvennymme yritykseesi kunnolla. Emme luota vain intuitioon.

10 nopea

Saat rekrytoitua uutta työvoimaa nopeallakin aikataululla. Ketteränä yrityksenä hoidamme samaan aikaan vain rajallisen määrä projekteja, joten sinunkin yrityksesi rekrylle on varmasti aikaa. Lupaamme hoitaa oman osuutemme rekryprosessista jopa kolmessa viikossa.

 

Mitä hyötyä TimeOut Rekry360 -palvelusta on?

Saat parhaimmillaan pitkäaikaisen ja tuottavan työntekijän, joka viihtyy aidosti yrityksessäsi ja on motivoitunut pestiinsä. Jokainen kandidaatti on kulkenut tarkan seulan läpi. Päätöksemme perustuvat syvälliseen harkintaan, tarkkoihin analyyseihin ja pitkäaikaiseen kokemukseen.

Saat sitoutuneen osaajan, jota on vaikea löytää perinteisellä työnhakuilmoittelulla. Asiantunteva headhunting on kaikkea muuta kuin sattumanvaraista hakuammuntaa. Keskitymme tietoisesti vaativiin asiantuntijatason rekrytointeihin, ja niistä olemme saaneet parhaita tuloksia.

Saat rekrytointiprosessin aikana perusteellisen tilannekatsauksen nykyisestä osaajamarkkinasta omalla paikkakunnallasi ja tarvittaessa valtakunnallisesti. Samalla oivallat, millaisia ovat yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet työnantajabrändin näkökulmasta.

Mietitkö vielä, sopisiko TimeOut Rekry360 yrityksesi tarpeisiin? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Oikeat valinnat kestävällä pohjalla

Team TimeOut Oy Ab

 

Y-tunnus: 3019500-5

 

Tietosuojaselosteemme

Ota yhteyttä

 

Jarno Dahl 

040 182 9228

jarno@teamtimeout.fi 

 

Ta kontakt

 

Lasse Norrgård

044 550 8503

lasse@teamtimeout.fi 

Laskutustiedot

 

Verkkolaskuosoite

003730195005                 

Verkkolaskuoperaattori

003708599126 (OpenText)

Osoite kirjepostille:

Allintie 5, 65320 Vaasa

Seuraa meitä