Viekö kesäloma parhaat osaajat talosta? Voiko tilanteeseen varautua mitenkään? 
Hektisessä asiantuntijatyössä alkuvuosi rientää usein vauhdilla, eikä omille ajatuksille jää välttämättä tilaa. Työt vievät mennessään, kun kalenteri on täynnä viikosta toiseen.

Kunnon loma tarjoaa kuitenkin täydellisen hetken pysähtyä ja ottaa aikaa itselle. Kun lepo rauhoittaa mielen, moni saattaa kysyä: Onko töissä kaikki ok? Mitä kohti haluan mennä?

Olemme huomanneet, että tyypillisesti aikaikkuna työpaikan vaihtamiselle aukeaa heti kesälomien jälkeen – tai toisaalta alkuvuodesta. Toki myös luonnolliset muutokset organisaatiossa, työyhteisössä ja toimenkuvassa voivat johdattaa uuteen työhön.

Uskomme, että jokainen organisaatio haluaa pitää kiinni kallisarvoisista asiantuntijoistaan. Pysyvyyden ja sitoutumisen takeena on kestävä tuottavuus. Ja kestävän tuottavuuden varmistamiseen taas tarvitaan onnistunut rekrytointi ja jatkuvaa valmennusta.

Me Team TimeOutilla autamme organisaatioita sekä asiantuntijoiden rekrytoinnissa että henkilön tuottavuuden kehittämisessä.

TimeOut Rekry360 -palvelumme on suunniteltu erityisesti asiantuntija-, työnjohto- ja johtoryhmärooleihin. Tavoitteena on, että asiantuntijan profiili ja osaaminen osuvat oikean yrityksen tarpeisiin. Tällöin työntekijä ja työnantaja kohtaavat mahdollisimman hyvin.

Rekrytointi on onnistunut vasta silloin, kun sekä työntekijä että työnantaja ovat tyytyväisiä. Henkilöstötyytyväisyyden mittaamiseen sopii Quality of Working Life -indeksi (QWL-indeksi), jonka avulla voidaan tarkastella henkilöstön suorituskykyä ja työyhteisön hyvinvointia.

Thomasin Henkilökohtaisen Profiilin Analyysi (HPA) taas on avuksi, kun työnantaja haluaa ymmärtää työntekijöidensä toimintaa, tehdä osuvampia päätöksiä henkilöstön valinnassa, johtaa henkilöstöään paremmin sekä tukea heitä osaamisen kehittämisessä.

Rekrytointi ei ole vain hetkellinen ponnistus vaan pitkän aikavälin panostus. Yksilö- ja tiimivalmennukset tukevat kestävää tuottavuutta rekrytoinnin jälkeen. Näin asiantuntijat ja muut johtoasemassa olevat tekijät pääsevät kehittymään ja loistamaan.

Ethän siis halua, että timanttiset osaajat karkaavat kilpailijoiden palkkalistoille? Peukuta postausta, jos olet samaa mieltä.

Me autamme yritystäsi löytämään uusia sitoutuneita ammattilaisia ja pitämään nykyiset tyytyväisinä.