Kestävä tuottavuus on ohjannut Team TimeOutin tekemistä alusta saakka. Kuluneena vuonna olemme ottaneet tietoisesti isoja harppauksia, kun olemme kehittäneet liiketoimintaamme. Käärimme pakettiin vuoden 2023 kohokohdat ja suuntaamme nyt katseemme ensi vuoteen.

Pinnan alla tapahtuu, vaikka sitä ei aina päälle päin huomaisikaan. Perusideologiamme ei tosin ole muuttunut miksikään kuluneena vuonna: autamme edelleen organisaatioita sekä kovan luokan asiantuntijoiden rekrytoinnissa että henkilöstön kestävän tuottavuuden kehittämisessä.

Listasimme Team TimeOutin vuoden 2023 virstanpylväät:

  1. Asiakkaamme ovat saaneet lukuisia uusia johtotason asiantuntijoita onnistuneiden rekrytointien ansiosta. Pyrimme siihen, että syvällisen taustatyön ja sparraavan otteen ansiosta työnantaja ja hakijaehdokas pääsevät aina sujuvasti samalle sivulle. Kerrasta maaliin menevä rekrytointi on kaikkien osapuolten etu.
  2. Olemme integroineet perusteellisen rekrytointiprosessin ja henkilöstön valmennuksen entistä paremmin toisiinsa. Satsaamme siihen, että asiakkaidemme henkilöstön suorituskyky saadaan viritettyä huippuunsa Thomas-analyysin ja GIA-kykytestin avulla. Asiakkaamme saavat enemmän irti pitkäjänteisestä yhteistyöstä.
  3. Uusi digitaalinen rekrytointijärjestelmämme helpottaa rekrytointiprosessien etenemistä. Asiakkaamme saavat rekrytoinnista miellyttävän kokemuksen, kun työhakemuksia voidaan käsitellä tehokkaasti ja kandidaatteja esitellä laadukkaasti. Positiivinen hakijakokemus hyödyttää asiakkaitamme, kun myös kandidaatit pysyvät tyytyväisinä.
  4. Olemme kehittäneet omia prosessejamme monipuolisesti, jotta voimme jatkossa keskittyä vain olennaiseen: asiakkaidemme palvelemiseen. Paneudumme jokaiseen toimeksiantoon antaumuksella, jolloin asiakkaamme eivät joudu odottamaan tuloksia. Olemme saaneet myös asiakkaamme sitoutumaan täysillä rekrytointiprojekteihin.
  5. Kestävään suoriutumiseen perustuva kasvu on kannatellut yritystoimintaamme. Vaikka siviilissä olemme kohdanneet isojakin myllerryksiä, olemme onnistuneet kasvamaan ja pitämään yllä Team TimeOutin tuottavuutta. Kasvumatkamme on tuonut luottavaisen fiiliksen vuotta 2024 ajatellen. Silloin muistamme pitää myös kunnon kesäloman.
  6. Liiketoimintamme kehitysaskeleet ovat tulleet näkyväksi uutena nimenä. TimeOut Muutosvalmennus on ollut vuoden alusta lähtien Team TimeOut. Kun rekrytointipuoli vahvistui entisestään, kasvoimme vanhasta nimestä ulos. Lisäksi uudistuneet verkkosivumme palvelevat nyt asiakkaitamme entistä paremmin.

Uusi vaihde silmään – tervetuloa yhteiselle kasvumatkalle

Alkuvuodesta 2023 olimme reippaasti takamatkalla, sillä ensimmäisen kvartaalin aikana täytimme vasta 15 prosenttia koko vuoden liikevaihtotavoitteestamme. Teimme tuolloin strategisen päätöksen, että kehitämme yrityksemme toimintaa kauaskantoisesti.

Tietoinen timeout kannatti: loppuvuosi sujui menestyksekkäästi ja vauhdikkaasti. Siksi povaamme tähän vuoteen verrattuna merkittävää kasvua vuodelle 2024. Suunnitelmissamme siintää myös uuden työntekijän palkkaaminen ja satsaaminen kansainväliseen rekrytointiin.

Vuoden 2023 aikana Team TimeOutista on hioutunut entistä enemmän juuri meidän näköinen yritys. Vahvuutemme kumpuaa siitä, että pystymme avaamaan tuntojamme avoimesti ja haastamaan toisiamme rehdisti. Tähän kannustamme myös asiakkaitamme.

Koemme, että Team TimeOutin kasvu tukee asiakkaidemme – eli myös sinun yrityksesi – kasvua. Kulunut vuosi onkin tehnyt meistä yhä luotettavamman ja tuottavamman rekrytointi- ja valmennuskumppanin. Haluatko sinä lähteä kestävälle kasvumatkalle kanssamme?


Team TimeOutin yrittäjät

Lasse ja Jarno